23 maart 2020

5e bijeenkomst OM in uitvoering

Op donderdag 13 februari vond de vijfde bijeenkomst ‘OM in uitvoering’ plaats van het Platform Omgevingsmanagement. Ditmaal op uitnodiging van Monica Melis in het prachtige kantoor van Dura Vermeer in Hoofddorp.

Met 8 enthousiaste deelnemers hebben we het onderwerp ‘BLVC-plannen tijdens de uitvoering’ uitgebreid besproken. Het blijkt dat hier verschillende opvattingen en ervaringen over bestaan bij de opdrachtgevers in Nederland. De deelnemers van ‘OM in Uitvoering’ worden hier binnenkort dan ook nog apart over benaderd.

Het aanstaande 10-jarige jubileum van het Platform Omgevingsmanagement is uiteraard ook besproken en dan met name welke bijdrage we daaraan kunnen leveren.

In de toekomst richt de werkgroep OM in uitvoering zich op een thema per bijeenkomst. Heb je hier zelf al ideeën over? Mail ze dan naar het Platform Omgevingsmanagement onder vermelding van het onderwerp ‘Thema OM in uitvoering’

De conclusie van deze bijeenkomst is dat er nog genoeg onderwerpen zijn waar we als vertegenwoordigers van uitvoerend Nederland over na kunnen denken en onze expertise in kwijt kunnen. Wil je hier ook deel van uitmaken? Neem dan contact op met het Platform Omgevingsmanagement.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X