17 december 2020

POM wenst iedereen goede en gezonde feestdagen!

2020 was een heel bijzonder jaar. Ongekend en uniek. Voor ons als omgevingsmanagers een jaar van improviseren en meebewegen. Van ons werden ook nieuwe vaardigheden gevraagd: van E-tools tot aan thuiswerken toe.

Nu met de feestdagen voor de deur kunnen we met z’n allen terugkijken op ook een bijzonder POM jaar. Van een drive-in bijeenkomst met zo’n dertig auto’s (waarbij een aantal deelnemers gezellig ging carpoolen), interessante digitale sessies tot aan de online LOMDag op 18 november 2020.

Onze landelijke dag werd door jullie duidelijk gewaardeerd. Uit de evaluatie blijkt een mooie totaalscore van 7,9. Ook werd een aantal sessies in de daaropvolgende dagen op verzoek en vanwege grote belangstelling herhaald.

Onderling contact, netwerken en het uitwisselen van kennis en ervaringen is en blijft belangrijk. Als POM gaan we daar ook het komend jaar 2021 vol voor. Samen met, voor én door jullie als onze leden. Eerste ideeën stromen al binnen.

Op 20 januari 2021 hebben we ons nieuwjaar event. Goed getimed net na het einde van deze lockdown. Wat we precies gaan en mogen doen is nu nog niet helemaal duidelijk. Hou in elk geval je mail in de gaten voor het laatste nieuws over onze nieuwjaar happening.

Voor nu wil ik jullie namens het POM bestuur en de POM commissies goede en gezonde feestdagen wensen.

Bert ter  Avest, voorzitter POM

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X