11 juli 2019

Afscheid Aimee Mostert

Aimee Mostert, medeoprichter van het Platform Omgevingsmanagement, adviseur van het POM-bestuur, spin in het web van POM op Locatie en Summerschool, lid van de Activiteitencommissie van POM en onmisbaar tijdens de organisatie van de Landelijke Omgevingsmanagementdag, gedreven omgevingsmanager bij Rijkswaterstaat en o ja… lid van het ouderpanel op de basisschool van haar kinderen. En dan is deze lijst van bezigheden bij lange na nog niet compleet….

Het bestuur was er dan ook even stil van toen Aimee aankondigde te stoppen met haar werk in het POM-bestuur. Gedurende 9 jaar heeft zij voor zowel de LOMD als voor POM het ontdekken en de ontwikkeling van het vak Omgevingsmanagement op de kaart gezet en deed dat met veel enthousiasme en bevlogenheid. De afgelopen 6 jaar was zij als adviseur van het POM-bestuur actief en maakte de groei van het Platform Omgevingsmanagement van dichtbij mee. Als ik aan haar inzet binnen het bestuur van het Platform Omgevingsmanagement denk, dan typeer ik Aimee als bezige bij, bruggenbouwer en vliegende keep: altijd energiek, altijd bezig met nieuwe initiatieven, bereikbaar voor iedereen en hart voor ‘de zaak’. We nemen afscheid van een deskundig en toegankelijk bestuurslid.

Gelukkig geeft Aimee het stokje door aan een nieuwe bevlogen RWS’er: Loek van der Lof en blijft zij betrokken bij de Activiteitencommissie van POM.

Aimee, namens het bestuur van POM, de Raad van Wijze Lieden en alle deelnemers van het Platform Omgevingsmanagement: hartelijk dank voor de fijne jaren en je inzet voor POM.

 

Daniël Eggermont

Voorzitter Bestuur

Platform Omgevingsmanagement

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X