13 juli 2020

Bezoek aan Eemshaven

Sinds een aantal jaar trekken het Platform Omgevingsmanagement en Lerend platform Energie & Omgeving (Platform LEO) regelmatig samen op. Wij brengen onze deelnemers minimaal een keer per jaar bij elkaar voor een gezamenlijke bijeenkomst, waarin kennis wordt gedeeld. Dit soort bijeenkomsten zijn niet alleen zeer informatief, het is tegelijkertijd een mooie gelegenheid om je netwerk uit te breiden.

Vorig jaar hebben we de biowarmte installatie in Utrecht bezocht en dit jaar organiseren we een bezoek aan Eemshaven. Nienke Homan, gedeputeerde van de provincie Groningen, neemt ons mee in haar verhaal over o.a. waterstof en in een dynamische, vernieuwende omgeving is er ruimte voor vragen en het bespreken van ontwikkelingen die gaan over omgevingsmanagement en de energietransitie.

Deze POM op Locatie vindt plaats aan het eind van de zomer/begin najaar en duurt van ca. 16.30 – 19.30 uur. Gezien de afstand onderzoeken we de mogelijkheden om het evenement te filmen. Leden van POM en LEO zijn van harte welkom op locatie.

Houd de website in de gaten: de uitnodiging en het programma volgen binnenkort!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X