23 april 2020

De Landelijke Omgevingsmanagementdag wordt verplaatst van donderdag 25 juni naar woensdag 18 november 2020

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunnen geen evenementen plaatsvinden tot 1 september 2020. De Landelijke Omgevingsmanagementdag wordt daarom verplaatst van donderdag 25 juni naar woensdag 18 november 2020. De locatie blijft hetzelfde: Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

LOMD
We zullen je de komende maanden op de hoogte houden van de precieze invulling van deze dag. Omdat de mogelijkheid bestaat dat deze dag anders wordt ingericht, hebben we besloten de viering van de lustrumeditie van LOMD voor 2021 te bewaren. De editie op 18 november a.s. wordt dan ook een bijzondere

Inschrijving
Indien je al bent ingeschreven, wordt jouw inschrijving automatisch verplaatst naar woensdag 18 november 2020.

Partnerschap
Indien je een bijdrage wil leveren als partner aan de LOMD of hier vragen over hebt, neem dan contact op met Monique Stroomberg,
m.stroomberg@hoe-zo.nl en 06 22048463. De nieuwe deadline voor het aanleveren van de workshops is vrijdag 18 september 2020.

Call for paper & pictures
Mogelijk heb je in deze tijd genoeg inspiratie om een interessant artikel of column te schrijven of een video te maken. De nieuwe deadline voor inzendingen is vrijdag 9 oktober 2020. Kijk voor meer informatie op www.lomd.nl.

We kijken met een positieve blik vooruit en daarom hopen we jou woensdag 18 november a.s. in goede gezondheid te verwelkomen in Congrescentrum 1931 in Den Bosch!

Op www.lomd.nl houden we je op de hoogte van ons programma. Houd ook onze LinkedIn en Twitter in de gaten: @POM_LOMD.

Graag tot 18 november!

Voorzitter LOMD commissie
Jaap Dekker

Voorzitter bestuur Platform Omgevingsmanagement
Daniel Eggermont

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X