12 februari 2020

De tiende editie van LOMD: What’s next!?

Graag vieren we met jou het lustrum van de Landelijke Omgevingsmanagementdag op donderdag 25 juni 2020 in congrescentrum 1931 in Den Bosch! De 10e editie van LOMD staat in het teken van de toekomst van het omgevingsmanagement; What’s Next!? Met inspirerende workshops, een interessant plenair programma en een volle beursvloer belooft het ook voor jou een fantastische dag worden!

Meld je nu aan, voor POM B leden is deelname gratis! Klik hier om je aan te melden als lid POM B.

Overige leden en geïnteresseerden kunnen tot en met 31 maart gebruik maken van de vroegboekkorting, dus meld je nu aan door hier te klikken.

Inspireer je collega’s met een Paper of een Picture!

Naast deelname aan de LOMD ben je van harte uitgenodigd een paper of picture in te leveren! Grijp deze kans aan om je vakgenoten te prikkelen en jezelf te verrassen met een interessant artikel of inspirerende column. Of vertel het met beelden en stuur een korte video of infographic in.

Het thema van de dag is: What’s next!? Na tien jaar is het een goed moment om terug te kijken, maar vooral ook om vooruit te blikken naar de uitdagingen die omgevingsmanagers in de toekomst te wachten staan. Net zoals vorig jaar zullen de inzenders met de beste papers en pictures op de LOMD hun bijdrage kort presenteren. Het publiek kiest vervolgens de winnaar.

Inspireer je vakgenoten en jezelf en lever via info@platformomgevingsmanagement.nl uiterlijk 28 mei 2020  je paper of picture in!

Kijk voor meer informatie op www. https://omgevingsmanagementdag.nl/call-voor-papers-en-pictures.html

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X