14 oktober 2021

Een geslaagde Jubilieumeditie van de LOMD

Wat een feest! Op de 10e editie van de LOMD op maandag 4 oktober jl. konden we elkaar na lange tijd weer live ontmoeten! We hebben er erg van genoten. Met een opkomst van ruim 500 deelnemers en mensen die online deelnamen was het een zeer geslaagde dag in de Brabanthallen.

In het plenaire ochtendprogramma onder leiding van Dolf Jansen ging hoogleraar energierecht Lorenzo Squintani in op publieke en menselijke waarden, sprak omgevingsmanager Jörgen van der Meer over de Blankenburgverbinding RWS en ging Cécile Franssen, bestuurslid van het Waterschap Brabantse Delta, in op onder andere de waterveiligheid vanuit dit waterschap.

Verspreid over de dag vonden er wel meer dan 40 workshops plaats, waren er 26 standhouders, 4 masterclasses, stond er een boekenstand en reed er zelfs een DJ rond. Ook in de middag begeleidde Dolf Jansen interessante interviews op de mainstage. De dag werd afgesloten met een borrel en (voor de deelnemers die zich hiervoor hadden opgegeven) een Italiaans diner. Dankzij de vele deelnemers en ieders inzet was deze jubileumeditie een zeer geslaagde!

https://omgevingsmanagementdag.nl/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X