februari, 2019

08feb13:3016:30Intervisie bijeenkomst

Details

Wat is intervisie?
Intervisie is een vorm van leren van en met elkaar. Geen cursus, maar delen van en reflecteren op elkaars dilemma’s en ervaringen aan de hand van concrete casus die de deelnemers zelf inbrengen Dus een leergroep om elkaar, volgens een bepaalde systematiek, collegiaal te adviseren over werkvraagstukken.

Het gaat om een vaste groep van 8 á 10 deelnemers. De groep is gedifferentieerd qua achtergrond, organisatie, leeftijd e.d. Mensen die werken in het omgevingsmanagement. Dus zowel aan advies-, markt- als overheidskant.

Werken in het omgevingsmanagement betekent dat je zit tussen project en omgeving, je balanceert tussen verschillende belangen. Je hebt een positie in het projectteam en je hebt een positie in de omgeving van het project. Dat is uitdagend, daarom heb je ook voor dit beroep gekozen, maar je komt daardoor ook voor dilemma’s te staan, misschien weleens klem te zitten.

POM formeert een intervisiegroep om onder begeleiding van Peter van ’t Hoog (Rijkswaterstaat) op een professionele manier te reflecteren op dit soort dilemma’s.
Heb je zin om mee te doen ? Laat het weten!

Wanneer?
11 januari 2019 start de de 3e intervisiegroep. De intervisiegroep komt 6 maal op vrijdagmiddag bijeen binnen een periode van een half jaar.

Waar?
Locatie Utrecht (RWS-kantoor Westraven).

Kosten?
Er worden geen kosten gerekend, maar je moet wel lid zijn van POM en er wordt – eenmaal opgegeven – wel gerekend op je aanwezigheid.

Opgeven?
Heb je interesse, meld je dan aan via info@platformomgevingsmanagement.nl o.v.v. Intervisie.

Tijd

(Vrijdag) 13:30 - 16:30

Locatie

Westraven

Griffioenlaan 2, 3526 LA Utrecht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X