januari, 2020

15jan16:0019:30POM Nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Details

15 januari 2020

16.00 – 19.30 uur

Restaurant Zuiver, Krommewetering 51, Utrecht

2020 wordt een bijzonder jaar voor het Platform Omgevingsmanagement: de Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) viert haar tienjarig bestaan en we hebben weer een reeks interessante bijeenkomsten op het programma.

Maar…
we starten 2020 met een toost op het nieuwe jaar en een interessante ontmoeting met Christien Oudshoorn van Human Dimensions. Christien is Deep Democracy instructor en een expert op het gebied van conflicthantering in binnen- en buitenland. Ze heeft een schat aan ervaring, die ze graag met ons deelt. Zo verzorgde zij o.a. conflicttrainingen in zwaarbewaakte gevangenissen in Argentinië en Bolivia en trainingen projectmanagement voor jeugdleiders in de sloppenwijken van Peru. In haar enthousiaste verhaal staan haar spannende ervaringen en de methode Deep Democracy centraal.


Deep Democracy – Minderheidswijsheid. Conflict. Besluitvorming. Een lezing over ‘de wijsheid van de minderheid’, met een bijzondere methode die is ontstaan in post-apartheid Zuid-Afrika. Over sabotage, autocratische besluiten, koningen en haaien. Vaak akelig herkenbaar en inzicht gevend.
Een mooie manier om het nieuwe jaar te starten en een must voor iedere omgevingsmanager, die conflicten graag oplost in plaats van wegpoetst!

Natuurlijk geven we jullie tijdens deze feestelijke bijeenkomst graag alvast een sneak preview op hetgeen POM voor 2020 in petto heeft!

De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel en een hapje en is er voldoende tijd en gelegenheid om een ieder een succesvol jaar te wensen!

informatie over bereikbaarheid:
https://www.zuivergastvrij.nl/contact


Online registreren voor het event.

Tijd

(Woensdag) 16:00 - 19:30

Locatie

Restaurant Zuiver

Krommewetering 51 Utrecht

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X