23 november 2016

Intervisiegroep POM

Het heeft even geduurd maar nu gaat de intervisiegroep Omgevingsmanagement bij het Platform Omgevingsmanagement toch echt van start. Intervisie is de professionele uitwisseling tussen medewerkers die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied. Het doel is deskundigheid van betrokkenen te bevorderen en de kwaliteit van het werk te verbeteren. Daarbij is de professionele ontwikkeling van de deelnemers een onderdeel. De POM-intervisiegroep biedt hiervoor het juiste platform. De onderwerpen die aan bod kunnen komen o.a. zijn: het inhoudelijke werk, problematische vraagstukken, professionele ervaringen, belemmerende gevoelens en/of overtuigingen, organisatie veranderingen en de ontwikkelingsvragen eromheen. Inmiddels zijn er 5 aanmeldingen maar POM wil meer mensen hierbij betrekken en nodigt (omgevings)professionals dan ook uit deel te nemen aan de intervisiegroep. Zo heeft RWS gisteren een samenwerkingsovereenkomst getekend waardoor alle RWS-ers mogen deelnemen. Maar ook de sector duurzame energie van EZ sluit aan, Prorail, BAM, Movares en zo zijn er nog een aantal partijen, zowel markt als overheid, die aansluit (of reeds  aangesloten zijn).

Vereiste is dat ze deelnemers zich committeren aan 5-6 keer bijeenkomen en dat ze lid zijn van POM. In januari 2017 gaat de eerste intervisie-groep van start en zoekt daarvoor nog enkele mensen. De tweede intervisie groep zal naar verwachting in maart 2017 zijn, meld u aan!
Vanuit POM is Aimée Mostert de contactpersoon, mocht u interesse hebben kunt u zich bij haar aanmelden voor de intervisiegroep via aimee.mostert@rws.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X