25 november 2019

Kennissessies bij het Platform Omgevingsmanagement: voor en door jou!

Het jaar is nog niet voorbij en er rest zelfs nog 1 kennisbijeenkomst vóór
de jaarwisseling, maar het Platform Omgevingsmanagement kijkt nu al terug op een succesvol jaar.

In totaal hebben we samen met jullie 14 interessante bijeenkomsten georganiseerd over tal van boeiende onderwerpen. Maar hoe gaat dat achter de schermen? En hoe kun je zelf een bijeenkomst organiseren? Het Platform Omgevingsmanagement is immers dé vakorganisatie voor omgevingsmanagers en is er voor en door jou!

De onderwerpen moeten allereerst interessant zijn voor omgevingsmanagers en de uitvoering van de bijeenkomst moet financieel en organisatorisch haalbaar zijn. Op basis van deze voorbereidingen wordt een voorstel ingediend bij het Platform Omgevingsmanagement en wordt de bijeenkomst inhoudelijk voorbereid. De spreker(s) en locatie worden geregeld, de bijeenkomst wordt op de website gezet en gepromoot via twitter en linkedin en we zitten achter de schermen klaar om de aanmeldingen te verwerken en eventuele vragen te beantwoorden. Op de dag zelf worden de deelnemers ontvangen door de leden van POM, die de bijeenkomst hebben georganiseerd. Het afgelopen jaar hebben we ongeveer 250 deelnemers genoteerd, die als volgt over de bijeenkomsten zijn verdeeld.

Wil je meer lezen over de inhoud van de evenementen het afgelopen jaar: https://www.platformomgevingsmanagement.nl/terugblikken/.

Ook voor 2020 komen er weer een Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) en diverse POM op locaties, intervisies of Summerschools aan. Deze worden voorbereid door leden van POM, de Activiteitencommissie en/of de LOMD-commissie.

Heb je als lid van het Platform Omgevingsmanagement een mooi onderwerp om met vakgenoten te delen: informeer naar de mogelijkheden via info@platformomgevingsmanagement.nl. We helpen je graag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X