29 juli 2021

Landelijke Omgevingsmanagementdag maandag 4 oktober 2021: Meld je nu aan!

Platform Omgevingsmanagement (POM) viert graag met jou het lustrum van de Landelijke Omgevingsmanagementdag! De dag om je te laten inspireren, enthousiasmeren, nieuwe mensen te ontmoeten, je netwerk uit te breiden, interessante workshops te volgen en je kennis te vergroten. Daarom nodigen wij jou uit op maandag 4 oktober 2021 in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Programma
Het is feest!
Omdat LOMD dit jaar haar 10de lustrum viert kan je rekenen op een feestelijke dag. De ochtend start dit jaar met een aantal masterclasses. Vervolgens zal dagvoorzitter Dolf Jansen jullie allen welkom heten bij het plenaire programma. Er schuiven dit jaar weer inspirerende sprekers aan:

Jörgen van der Meer is omgevingsmanager Blankenburgverbinding bij Rijkswaterstaat WNZ. In dit project heeft hij onder andere de verantwoordelijkheid voor het stakeholdermanagement van een tweetal grote en voor RWS prioritaire stakeholders: gemeente Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam.
Prof. Dr. Lorenzo Squintani  is Hoogleraar Energierecht aan de Rijksuniversiteit Groningen (Nederland). Hij is co-directeur van de Like!Me Living Lab waarin hij werkt samen met overheids- en marktpartijen aan het verbeteren van participatieve processen in het omgevingsrecht en de energietransitie. Hij is tevens oprichter en lid van de raad van bestuur van het U4 Netwerk Milieurecht

We sluiten de dag feestelijk af met een borrel met muziek en walking dinner!

Klik hier voor het hele programma

Aanmelden
We vinden het belangrijk met een positieve blik vooruit te kijken en daarom hopen we jou maandag 4 oktober in goede gezondheid te verwelkomen! Tot en met 15 augustus geldt de zomerse vroegboekkorting en betaal je € 195,- (excl. btw).

Meld je nu aan voor de Landelijke Omgevingsmanagementdag!

Als de maatregelen een fysieke bijeenkomst niet toelaten, bieden we een online alternatief.

Kijk voor meer informatie op www.omgevingsmanagementdag.nl en hou de website in de gaten voor updates van het programma.

Mocht je vragen hebben over het programma of jouw aanmelding, neem dan contact op met Elena Le Poole (elena@hoe-zo.nl).

We hopen je 4 oktober te mogen begroeten en houden je graag op de hoogte!

Hartelijke groet,

LOMD commissie

Jaap Dekker, Bert ter Avest, Ingrid Iding, Eric Winkelaar, Marylène Reijntjes, Marco Nijman, Monique Stroomberg, Caroline van Reenen en Elena Le Poole

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X