9 januari 2018

Aanmelden LOMD 2018

De Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) is dé landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers. Op die dag staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. Jaarlijks bezoeken meer dan 400 omgevingsmanagers, projectmanagers, gebiedsmanagers en communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen de LOMD.

Op donderdag 28 juni 2018 vindt de achtste editie van de Landelijke Omgevingsmanagementdag plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch.

Inschrijven LOMD 2018
Klik hier om je aan te melden voor de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2018.

Via groene knop kun je je in enkele stappen inschrijven voor de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2018. Dit jaar geldt er een vroegboekkorting van € 185,- bij inschrijving vóór 1 maart 2018. Vanaf 1 maart 2018 bedragen de kosten voor deelname € 225,-.

Ben je medewerker van Rijkswaterstaat? Dan ontvang je binnenkort een uitnodiging via de e-mail.

Ben je lid van POM en heb je pakket B? Deelname aan de LOMD is dan voor jou gratis. Indien je lidmaatschapsbijdrage betaald is ontvang je een aparte mailing met instructies hoe je je deelname kunt bevestigen.

LOMD 2017
De LOMD wordt georganiseerd door het Platform Omgevingsmanagement – POM – maar mogelijk gemaakt door de bijdragen van de velen partners die we nadrukkelijk willen bedanken voor hun ondersteuning.
Bekijk hier de aftermovie van de LOMD 2017!

Zie voor meer informatie: www.LOMD.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *