15 oktober 2022

Na de winnaar van de juryprijs, is nu ook de winnaar van de publieksprijs bekend!

De oproep voor papers & pictures resulteerde dit jaar in acht inzendingen. Voorafgaand aan de LOMD is de winnaar van de juryprijs bekend gemaakt: Ready, Set, GROWTH! “De kettingreactie van je eigen weerstand” van Charlotte Kempenaar-Vagevuur en Maxime Kathmann.

De jury vindt dit paper goed onderbouwd met gebruik van duidelijke illustraties en helder geschreven. Ook biedt dit paper een interessante combinatie van theorie en praktijk met daardoor meerwaarde voor omgevingsmanagers.

De winnaars hebben een masterclass en workshops gegeven tijdens de LOMD.

foto: Marjon Zijlstra

Tevens had de jury de volgende drie inzendingen genomineerd voor de publieksprijs:

  • de paper “Jouw weerstand effectief maken is schakelen tussen on stage en off stage”, Miriam Klazenga
  • de column “Participatie is corvee”, Marion van der Voort.
  • de video “Waardevolle weerstand”, Willemijn Luchtenbelt, Kati Dijk & Marjes ter Schegget

Jouw weerstand, van Miriam Klazenga, gaat in op verandering van plannen die plots opgelegd worden door hogerhand, terwijl er al gewerkt werd aan oplossingen en het contact met de omgeving al was gelegd.

In de column “Participatie is corvee” gaat Marion van der Voort in op het belang van een persoonlijke benadering om je omgeving betrokken te krijgen.

De video Waardevolle weerstand van Willemijn Luchtenbelt,  Kati Dijk en Marjes ter Schegget, laat zien hoe je je eigen filter zo klein mogelijk maakt om zo veel mogelijk te halen uit het contact met je omgeving.

Tijdens de LOMD heeft het publiek gestemd en met een ruime 50% van de stemmen is de video Waardevolle weerstand de winnaar van de Call for Papers & Pictures prijs 2022!

foto: Marjon Zijlstra

Klik hier voor de winnende video van de Papers & Pictures van 2022!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X