22 mei 2022

Nieuw bestuurslid: Evelien Brascamp

Evelien Brascamp is toegetreden als nieuw bestuurslid van POM. Binnen het bestuur van POM zal zij de portefeuille Communicatie op zich nemen.

Evelien werkt als zelfstandige en vanuit die positie heeft ze de rol van omgevingsmanager al op veel plekken ingevuld: van Flevoland tot Rotterdam-Zuid, van een windmolenpark tot een binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. Met opdrachtgevers zoals Dura Vermeer en Rijkswaterstaat kent ze de uitdagingen waar organisaties én hun omgevingsmanagers in de verschillende fases van een project mee te maken krijgen.

Als je het mij vraagt, is omgevingsmanager het leukste werk wat er bestaat. Ik hou van de dynamiek, de mensen en de uitdagingen die het werk met zich meebrengt. Ik zie de enorme groei van dit hele vakgebied en de groeiende vraag naar goed omgevingsmanagement. POM speelt een belangrijke rol in antwoord geven op die vraag. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om aan de slag te gaan voor het platform.”   

De portefeuille Communicatie is helemaal aan Evelien besteedt. Na haar studie Wetenschapscommunicatie – Evelien laat zien dat omgevingsmanagers écht uit alle windstreken komen – heeft zij namelijk eerst een aantal jaar als communicatieadviseur gewerkt. Die ervaring zet ze dan ook graag in voor POM.

Ik zie dat niet alleen het vakgebied, maar ook POM aan het groeien is. De communicatie van het platform is daarbij heel belangrijk en ik kijk er naar uit om dat naar een hoger niveau te tillen. Ik hoop dat we onze partners en leden daar dit jaar al meer van kunnen laten zien. Verder kijk ik uit naar een paar mooie activiteiten die op de kalender staan en hoop ik op een zonnige zomerborrel op 21 juni !”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X