HET PLATFORM

Platform Omgevingsmanagement (POM) is het platform voor professionals die omgevingsmanagement als een essentiële factor zien voor het succesvol laten verlopen van een project. Ontwikkeling van zowel het vak als de omgevingsmanager zelf staat centraal. Dit doen we door interactie, dialoog en kennisuitwisseling.

Wij geloven dat succesvolle projecten alleen tot stand komen in nauwe samenspraak met de omgeving. Het betrekken van die omgeving is een vak, namelijk omgevingsmanagement. In het belang van onze projecten verdiepen we onze vakkennis en leren we van elkaar. We brengen vakgenoten bijeen, of zij nu werkzaam zijn bij de overheid en marktpartijen. We zoeken elkaar op en delen best-practices. Zo vergroten we de collectieve kennis en vernieuwen, verrijken en verdiepen we het vak.

We organiseren dus bijeenkomsten over allerlei actuele en praktijkgerichte thema’s. We zoeken de samenwerking met nieuwe en bestaande initiatieven en ondernemers. We ontwikkelen een opleidingsprogramma voor omgevingsmanagers. We zijn de organisator van de jaarlijkse Landelijke Omgevingsmanagementdag. En we versterken het landelijke netwerk van omgevingsmanagers met informele borrels maar ook een praktische ledenlijst. Kortom: we doen er alles aan om omgevingsmanagers een platform te bieden waarin zij centraal staan.

Ook lid worden en zo profiteren van de ledenvoordelen? Klik hier en meld je direct aan.