2013

Oprichting

In voorbereiding op de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2013 werd duidelijk dat deelnemers aan deze dag voor vakgenoten ‘eager en willing’ waren kennis met elkaar te delen. Dit niet alleen op die ene landelijke dag van het jaar, maar ook op andere momenten en op andere locaties. Daarom werd het kennisplatform POM in 2013 opgericht.

Voor initiatiefnemers van het eerste uur APPM, Depond, Eyes&Ears, gemeente Amsterdam, Movares en Rijkswaterstaat voldoende reden om een kennisplatform te starten. Daarmee was het Platform Omgevingsmanagement een feit. Vanaf dat moment hebben we met collega’s op vrijwillige basis verschillende netwerkbijeenkomsten georganiseerd, verspreid over het land.

2015

Volgende stap

In 2015 is een volgende stap gemaakt in de ontwikkeling van stichting POM. We zijn doorgegroeid naar een heuse vakorganisatie die samen met het netwerk bijeenkomsten, trainingen en leerprogramma’s organiseert. Er is een klein, professioneel programmabureau opgezet die daar dagelijks mee bezig is. De gratis bijeenkomsten zijn omgezet in een betaald lidmaatschap, waarmee leden zich duidelijk profileren. Zij committeren zich zo aan de groei van het vak, hun organisatie, hun project en zichzelf.

2016

Uitgebreid kennisprogramma

Voor 2016 ligt er een prachtig jaarplan en staan er veel activiteiten op de planning. Het moment dus om in te stappen en lid te worden van POM!

X