8 januari 2019

Start Jong POM

De sector Omgevingsmanagement is aan het groeien in Nederland. Er is steeds meer aandacht voor de omgeving en het belang van goede samenwerking. Deze groei biedt mooie kansen voor Young Professionals. Het platform omgevingsmanagement wil hier graag op focussen door een Jong POM te starten, voor en door Young Professionals.

We willen ons richten op enthousiaste studenten en Young Professionals (tot 35 jaar) met een passie voor Omgevingsmanagement die het leuk vinden om kennis en ervaringen uit te wisselen. Bij mogelijke activiteiten kan je denken aan (netwerk)borrels, masterclasses, veldbezoeken of misschien wel jouw creatieve idee voor een activiteit!

Lijkt het je leuk om jonge professionals binnen het Omgevingsmanagement met elkaar in contact te brengen en verhalen uit te wisselen? Meld je dan aan voor de Jong POM organisatie en help mee om deze nieuwe tak van het platform Omgevingsmanagent op te zetten. Wij horen graag van je!

Aanmelden kan via info@platformomgevingsmanagement.nl, met vragen kan je terecht bij Aimée Mostert (aimee.mostert@rws.nl) of Niels Heres (nielsheres@gmail.com).

Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X