18 september 2020

Uitslag Poll alternatieve LOMD 2020

De afgelopen weken hebben we onze leden, partners en deelnemers aan de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2019 gevraagd naar hun voorkeur voor een alternatieve invulling van de dag dan wel het niet organiseren van een alternatief. We hebben 4 mogelijkheden voorgelegd. Uit alle reacties blijkt dat een grote meerderheid de voorkeur heeft voor een online LOMD met een plenair programma en workshops.

Hier de resultaten grafisch weergegeven:

Op grond van deze uitslag hebben we als LOMD commissie en POM bestuur besloten om de voorkeur van de reacties te honoreren en een online alternatief te organiseren voor de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2020.

De viering van de lustrumeditie van LOMD bewaren we voor 2021.

What’s next? Alternatieve LOMD Online!

We zullen je de komende weken op de hoogte brengen van de precieze invulling van ons online alternatief. Alvast een tipje van sluier: het thema van LOMD Online zal Omgevingsmanagement in coronatijd zijn.

Inschrijving
Indien je al bent ingeschreven, wordt jouw inschrijving automatisch verplaatst naar 18 november 2020.

Partnerschap
Indien je een bijdrage wil leveren als partner aan de LOMD of hier vragen over hebt, neem dan contact op met Monique Stroomberg, m.stroomberg@hoe-zo.nl en 06 22048463. De nieuwe deadline voor het aanleveren van de deelsessies is vrijdag 18 september 2020.

Call for paper & pictures
Mogelijk heb je in deze tijd genoeg inspiratie om een interessant artikel of column te schrijven of een video te maken. De nieuwe deadline voor inzendingen is vrijdag 9 oktober. Kijk hier voor meer informatie.

Op de website van de LOMD houden we je op de hoogte van ons programma. Houd ook onze LinkedIn en Twitter in de gaten: @POM_LOMD .

Graag verwelkomen wij je woensdag 18 november a.s. online! Details volgen nog. Je kan je natuurlijk ook vast aanmelden.

Namens:
LOMD commissie

Jaap Dekker, Caroline Staines-Hendriks, Bert ter Avest (als POM voorzitter), Ingrid Iding, Jeannet Koomans, Eric Winkelaar, Marylène Reijntjes en Jeroen Verheijen

De LOMD wordt georganiseerd door het Platform Omgevingsmanagement – POM – maar mogelijk gemaakt door de bijdrage van de vele partners die we nadrukkelijk willen bedanken voor hun ondersteuning.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X