28 februari 2023

Voorstellen: communicatie commissie

Het netwerk van POM groeit en onze ambities groeien mee. Ook onze communicatie ambities! Om dat slim te organiseren is begin dit jaar de Communicatie Commissie opgericht. De communicatie commissie bestaat uit vrijwilligers uit het POM-netwerk: allen omgevingsmanagers met een passie voor communicatie. Samen geven we een boost aan de communicatie van POM: wat gaan we het netwerk bieden, welke thema’s zijn relevant en hoe activeren we het netwerk? Want er zit barstensveel kennis en informatie in het POM-netwerk wat we graag willen delen!

Wie zijn wij?

Eva Blokker is omgevingsmanager bij FitValue BV, waarvoor ze momenteel een opdracht doet bij TenneT.

Darja Boers is zelfstandig omgevingsmanager en werkt voor o.a. Rijkswaterstaat op het project Knooppunt Hoevelaken en Waterschap Aa en Maas.

Boukje Witten is als zelfstandig omgevingsmanager gelieerd aan Neuf & Associates. Op dit moment zet ze zich in binnen de gemeente Utrecht als omgevingsmanager op o.a. de ontwikkeling van het gebied rondom Lombokplein.

Het vierde lid van de commissie is POM bestuurslid Evelien Brascamp.

Eva: Samenwerken en verbinden vind ik erg belangrijk in mijn dagelijkse werk; het geeft mij energie om gezamenlijk stappen te bereiken. Ik hoop dit dan ook voor POM te kunnen inzetten; zowel het samenwerken met de andere commissieleden naar onze opgestelde doelen, maar ook het leggen van een verbinding tussen omgevingsmanagers in het werkveld en POM.”  

Wat kun je van ons verwachten? We zetten in op de ambitie dé ontmoetingsplaats voor omgevingsmanagers te zijn. Dat ga je de komende tijd vooral online zien, want achter de schermen werken we op dit moment aan het vernieuwen van onze site. Een online ‘kennisbank’ wordt een belangrijk onderdeel van de site: een plek waar zowel nieuwe als doorgewinterde omgevingsmanagers kennis en informatie halen én brengen over allerlei thema’s rondom omgevingsmanagement.

Heb je suggesties voor de communicatie, specifieke behoeften of wil je aansluiten bij de communicatie commissie? Mail ons dan op info@platformomgevingsmanagement.nl t.n.v. Evelien Brascamp.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X