PARTNERSHIPS VOOR ORGANISATIES

De lidmaatschappen van POM zijn persoonlijk. Maar wil je je als organisatie verbinden aan POM, dan zijn er meerdere mogelijkheden.

Meerdere medewerkers tegelijk lid maken
De voordelen voor organisaties die hun omgevingsspecialisten een lidmaatschap aanbieden:

  • Een landelijk netwerk van omgevingsspecialisten waar medewerkers hun best practices kunnen presenteren.
  • Een platform waar medewerkers hun kennis kunnen opfrissen en leren van anderen.
  • Via de website en digitale nieuwsbrief vermelden we de organisatie als partner van POM en kun je jouw organisatie profileren.
  • Het lidmaatschap is altijd op naam, niet op organisatie. Maar wij kunnen wel een verzamelfactuur sturen en zo vereenvoudig je de administratie.
  • Er gelden interessante kortingen en voordelen wanneer je meerdere lidmaatschappen van één pakket tegelijk afneemt (lees wel de bijbehorende spelregels):
    • Vanaf 5 leden: 10% korting
    • Vanaf 10 leden: 20% korting

Bijeenkomsten sponsoren
Je kunt naast de lidmaatschappen bepaalde kennisbijeenkomsten sponsoren. Denk hierbij aan een bijeenkomst bij jouw project, een college over jouw best-practice of methodiek, of zichtbare aanwezigheid bij een bijeenkomst. De mogelijkheden zijn flexibel. Naarmate je meer lidmaatschappen afneemt, krijg je meer korting op de sponsormogelijkheden.

Sponsoring van de Landelijke Omgevingsmanagementdag
De organisatie van de Landelijke Omgevingsmanagementdag is een financieel onafhankelijke activiteit waarvoor jaarlijks gescheiden afspraken met sponsoren zullen worden gemaakt. Vanzelfsprekend houden we rekening met de afgenomen lidmaatschappen van medewerkers.

Een organisatie is partner van POM
Bij een afname van minimaal 10 geanonimiseerde lidmaatschappen (pakket B), vragen wij een administratie fee van €50 per lidmaatschap. Per event meldt de deelnemer zich op naam aan om zich te registreren. Wanneer er meer inschrijvers zijn dan lidmaatschappen, brengen wij het tarief in rekening voor niet-leden.

Samenwerkingspartner
Ben je zelf aanbieder van opleidingen en trainingen voor omgevingsprofessionals? Wij staan open voor samenwerking en gezamenlijke initiatieven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.