Lid of partner worden?Inspiratie, kennisdelen, altijd op de hoogte. Bekijk hier de mogelijkheden!

Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD)

30-03-2023 1532 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-10-2023 om 00:00

Einde

14-10-2023 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch.

Op vrijdag 13 oktober 2023 vindt de 12e editie plaats van de Landelijke Omgevingsmanagementdag in Congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. De Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) is dé landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers.

Op die dag staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. Jaarlijks bezoeken meer dan 600 omgevingsmanagers, projectmanagers, gebiedsmanagers en communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen de LOMD.

Onbevangen Ontmoeten
Mensen ontmoeten is voor ons als omgevingsmanager dagelijkse kost. Net als ieder ander hanteren wij daarbij bewust of onbewust bepaalde 'hokjes'. Immers onze ervaringen en verwachtingen kleuren de manier waarop wij luisteren, doorvragen en zenden. Kunnen we nu ook zonder bevangen te zijn van onze eigen hokjes luisteren naar wat mensen ons te vertellen hebben? Kunnen we ook zonder vooroordelen mensen tegemoet treden? Kortom hoe kunnen we mensen onbevangen ontmoeten?

Onbevangen Ontmoeten is voor ons als omgevingsmanagers een belangrijk thema en staat daarom centraal op onze Landelijke Omgevingsmanagementdag 2023.

Programma
Het programma en de eerste sprekers zijn bekend! Dagvoorzitter Tom van 't Hek zal je door de dag heen leiden en Genieke Hertoghs zal de eerste keynote verzorgen. Het volledige programma vind je terug op de website. Wij hebben de feedback van vorig jaar meegenomen waardoor het workshopprogramma er dit jaar anders uit gaat zien. Hier later meer over...

Aanmelden
Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan en profiteer tot 5 augustus van de vroegboekkorting.

 

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen