Lid of partner worden?Inspiratie, kennisdelen, altijd op de hoogte. Bekijk hier de mogelijkheden!

Themabijeenkomst: Watervergunningen in de Omgevingswet

26-10-2023 217 keer bekeken 0 reacties

Begin

10-11-2023 om 13:00

Einde

10-11-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Antea Groep, Monitorweg 29, 1322 BK Almere

Met de komst van de omgevingswet gaat het onderwerp vergunningen nog meer aandacht vragen van omgevingsmanagers en vergunningenmanagers. Deze themabijeenkomst gaat over watervergunningen onder de Omgevingswet. Wil je daar meer over weten? Dan is deze themabijeenkomst iets voor jou.

Het is bijna zover, 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet in werking. Als omgevingsmanager in de voorbereiding en uitvoering heb je regelmatig te maken met vergunningen. Zonder het zorgvuldig doorlopen van de juiste procedure en het tijdig verkrijgen van vergunningen wordt geen project uitgevoerd. Maar de vergunningenprocedure is vaak complex! Het wordt dan ook geregeld uitgevoerd door vergunningenmanagers. Met de komst van de omgevingswet gaat het onderwerp vergunningen nog meer aandacht vragen van omgevingsmanagers en vergunningenmanagers.

Nu de invoering van de Omgevingswet nabij is, kijken we graag vooruit. Het thema voor deze bijeenkomst is daarom "Watervergunningen in de Omgevingswet". De bijeenkomst wordt geleid door Hendrik van den Bosch van Antea. Deze middag is vooral interessant als je projecten raakvlakken met water hebben. Bijvoorbeeld omdat er voor de fundering water onttrokken en geloosd moet worden, of omdat je bouwt in de buurt van een watergang of zelfs waterkering.

Ben jij vergunningenmanager of omgevingsmanager en wil je meer weten over vergunningen onder de Omgevingswet ten aanzien van water? Dan is deze themabijeenkomst wat voor jou.

Kennisnetwerk 
Een aantal vergunningenmanagers heeft dit jaar het initiatief genomen om een apart kennisnetwerk op te zetten. Dit kennisnetwerk is gericht op vergunningenmanagers die zich bezighouden met het aanvragen en verkrijgen van alle type vergunningen. Als Platform Omgevingsmanagement ondersteunen we dit initiatief van harte. In juni van dit jaar was een geslaagde eerste netwerk- en kennisbijeenkomst. De bijeenkomst van 10 november is de tweede bijeenkomst van dit kennisnetwerk. 

Ben jij er (weer) bij? Meld je dan aan via de aanmeldknop.

Aanmelden 

Mocht je nog een vraag hebben, neem dan gerust even contact op via info@platformomgevingsmanagement.nl

 

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen