Lid of partner worden?Inspiratie, kennisdelen, altijd op de hoogte. Bekijk hier de mogelijkheden!

POM Kennisborrel

06-02-2024 242 keer bekeken 0 reacties

Begin

26-03-2024 om 16:00

Einde

26-03-2024 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Social Impact Factory Aan de Gracht in Utrecht

De POM Kenniscommissie is gestart. Doel is het verzamelen van kennis over de verschillende aspecten van het vak- én werkgebied van de omgevingsmanager te delen. Ook wil de commissie hiermee een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van omgevingsmanagement.

Daarmee ontwikkelen we kennis over omgevingsmanagement voor én door omgevingsmanagers.

Vragen die we ons zelf daarbij stellen zijn onder andere: Welke profielen kunnen we voor de Omgevingsmanager onderscheiden? Hoe zien de ontwikkelpaden van een omgevingsmanager eruit? Welke opleidingen en trainingen zijn daarvoor nodig? Hoe ziet een concrete gereedschapskist van de omgevingsmanager eruit en hoe kunnen we die verbeteren met lessen die we dagelijks leren in ons werk?

De commissie is bezig met het formuleren van lange termijn doelen en met concrete acties en mijlpalen voor het komend jaar. Dat willen we voor en met de deelnemers doen, daarom nodigen we je uit voor een Kennisborrel op 26 maart bij de Social Impact Factory Aan de Gracht in Utrecht. Tijdens deze borrel presenteren we de doelen die we ons zelf gesteld hebben en de concrete acties die we daaraan willen verbinden en vragen we je daarop te reageren en aan te vullen. Dat doen we tussen 16.00 en 18.30 onder het genot van een drankje.

We kijken uit naar jullie inbreng,

Bert, Dave, Jette, Loek en Tom

Aanmelden POM Kennisborrel

 

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen