Vincent Krocké geeft in juni het stokje over aan Patrick Kemperman

26-05-2023
221 keer bekeken 0 reacties

Vincent Krocké neemt afscheid van het POM bestuur. Een korte terugblik van Vincent op zijn bestuursperiode lees je hier.

Per juni dit jaar zal ik mijn rol binnen het bestuur van het Platform Omgevingsmanagement beëindigen. De afgelopen 6 jaar heb ik met heel veel plezier de partnerschappen van bedrijven/instanties met het Platform Omgevingsmanagement beheerd. Ik heb in die jaren veel partners zien komen en gelukkig zelden een partner zien vertrekken.

Als ik nu zie waar het Platform Omgevingsmanagement staat is er in de afgelopen jaren heel veel bereikt. Er is verder gebouwd op de grondvesten die door de initiatiefnemers destijds zijn aangelegd. Iets dat zonder inzet van alle vrijwilligers (zowel bestuursleden als commissieleden van de verschillende commissies) niet mogelijk was geweest. Het is mooi om te zien dat de energie en het enthousiasme niet aflatende is en dat nieuwe vrijwilligers nieuwe energie en ideeën brengen.

Tijd voor mij om het stokje over te dragen en gelukkig is er iemand die het stokje van mij overpakt. Ik zal mijn taken binnen het bestuur overdragen aan Patrick Kemperman. Patrick is afdelingshoofd omgevingsmanagement, vergunningen en ecologie bij BAM Infra.

Ik wens Patrick heel veel plezier en succes toe en geef per juni het stokje vol vertrouwen aan hem over.

Wellicht spreek ik jullie nog tussentijds of op de zomerborrel. In ieder geval wil ik jullie bedanken voor de fijne samenwerking en de bijdrage van jullie aan de verdere professionalisering van het vak omgevingsmanagement.

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen