Patrick Kemperman, nieuw bestuurslid POM

26-06-2023
374 keer bekeken 0 reacties

Patrick is toegetreden als nieuw bestuurslid van POM. Hij gaat zich bezighouden met de partnerschappen voor POM. In een verslagje hieronder vertelt Patrick meer over zichzelf.

Het Platform Omgevingsmanagement is dé ontmoetingsplaats voor het ontwikkelen en delen van expertise op het gebied van omgevingsmanagement in het kader van ruimtelijke opgaven. Dit is precies wat ik al 15 jaar doe. Verbinden van alle soorten expertise in ons mooie vak. Verbinden tussen techniek en omgeving, tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, tussen burger en bestuur en tussen commerciële partijen en maatschappelijke organisaties. Want alleen samen kunnen we de grote uitdagingen van onze tijd aan.

Ik heb 10 jaar bij Infram gewerkt en vanuit daar bij vele verschillende overheden rollen in het omgevingsmanagement vervuld. Ook heb ik een periode actief mogen zijn in de gemeentepolitiek, wat mij veel inzichten heeft gegeven in hoe ons bestuurlijke landschap in elkaar zit en hoe inwoners en bedrijven dankzij (en soms ondanks) overheidsregelgeving ons land elke dag een stukje beter maken. Inmiddels werk ik al weer bijna 5 jaar bij BAM waar ik verantwoordelijk ben voor de afdeling Omgevingsmanagement, Vergunningen & Ecologie.

M’n eerste kennismakingen met het bestuur de afgelopen weken voelde direct goed. Het is als een warm bad en ook een weerzien met oude bekenden.

Als bestuurslid neem ik de taken over van Vincent Krocké en ben ik verantwoordelijk voor alle partnerschappen met bedrijven en overheidsinstanties die partners zijn van het Platform. Vincent heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat dit staat als een huis met ruim 30 vaste partners. Betekent dit dan dat ik rustig aan kan doen? Nee, zeker niet. Ik heb twee doelen gesteld. Eén is het nog iets vergroten van de diversiteit aan partners. Met name zou ik graag nog enkele publieke of semi-publieke partijen aan ons willen binden. M’n tweede doel is het vergroten van de meerwaarde voor onze POM partners. Hiervoor kom ik de komende tijd nog in de lucht bij onze partners, dus houd je telefoon in de gaten!

Wie ben ik?

Als geboren Achterhoeker en vanaf m’n 18de woonachtig in en rond het mooie Deventer stroomt de oostelijke nuchterheid door mijn bloed. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 kinderen (12, 9 en 6 jaar). Het mooie van deze leeftijd is dat je hen steeds vaker kunt vragen om mee te denken in vraagstukken in ons werk. Kinderen kunnen vaak hele mooie reflecties geven op de grotere maatschappelijke problemen en zijn voor mij een belangrijke bron van inspiratie.

Ik kijk er naar uit velen van jullie snel te spreken op een van de aankomende POM bijeenkomsten, en anders zeker op de LOMD in oktober!

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen