Zomerborrel 2023 met Verrassingen

05-07-2023
551 keer bekeken 0 reacties

POM bestaat 10 jaar! September 2013 hadden we onze eerste POM op Locatie. 2e verrassing: klik snel op Platform Omgevingsmanagement voor een blik op onze NIEUWE SITE!

En dan nog als EXTRA: de eerste 10 bijdragen die jullie via de site aan ons kunnen meegeven (van ideeën tot publicaties) ontvangen een presentje!

En dat was nog niet alles. Eerder had Jan van Setten ons in het leuke theatertje in Kasteel Oud Daen met zijn one-liners en wijsheden toegesproken. Aangekondigd onder de titel van zijn laatste boek ‘Draagvlak zonder Dwang’ hield hij ons een verrassende spiegel voor. Draagvlak zonder Ego voor ons als omgevingsmanagers tot aan hoe je ’s ochtends het beste kunt opstaan!

POM presenteerde zich daarna met onze Ambitie door Jaap Dekker, de Raad van Wijze Lieden door Frits Verhees plus zijn Oproep voor Papers & Pictures met als thema Onbevangen Ontmoeten voor onze Landelijke Omgevingsmanagement Dag (LOMD) 2023. Ook kregen Vincent Krocké als de oude én Patrick Kemperman als de nieuwe POM Bestuurder Samenwerkingsovereenkomsten de POM(mery) bubbels.

POM was daarna in gesprek. Aan verschillende tafels werden TIPS en TOPPERS besproken en uitgewisseld voor de POM Organisatie (van bestuur tot commissies; zie Organisatie | Platform Omgevingsmanagement).

En toen moest het aftellen voor de lancering van onze nieuwe site nog beginnen! Daar startte onze borrel dan ook mee.

Wij wensen jullie allemaal een heel goede zomer!

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen