Twee nieuwe leden bij de evenementencommissie

08-11-2023
187 keer bekeken 0 reacties

Mark de Jong en Koen Grob hebben zich sinds kort bij de evenementencommissie POM aangesloten. In een verslagje hieronder vertellen zij meer over zichzelf.

Koen Grob

Ik ben sinds 1 april omgevingsmanager bij het Programmateam WOUW (Waardengedreven Onderhoud Uiterwaarden) bij Rijkswaterstaat Oost Nederland.De afgelopen 2 jaar heb ik gewerkt Bij Dura Vermeer. Hier heb ik gewerkt binnen de vakgroep Omgevingsmanagement aan verschillende tenders voor provincies en Rijkswaterstaat. Een vakgroep die binnen het bedrijf een prominente rol heeft in alle projecten met als doel de beste bouwer te zijn op het gebied van Omgevingsmanagment. Ik ben trots dat ik hier onderdeel van heb mogen zijn!

Voor Dura Vermeer heb ik bijna 7 jaar gewerkt (inhuur) bij ON-A-Vaarwegen aan verschillende natte onderhoudscontracten. Dus zeker geen onbekende in Oost Nederland.

Bij mijn komst binnen Rijkswaterstaat in gesprek geraakt met Maarten Merks om te kijken of ik vanuit Rijkswaterstaat wat kan betekenen voor het POM. Maarten heeft een nieuwe uitdaging bij Tennet en ik heb zijn functie binnen de evenementencommissie overgenomen. Ik zal mij bijdrage leveren o.g.v. de verschillende themabijeenkomsten en projectbezoeken.

Mark de Jong

Wie ben ik?

Mijn naam is Mark de Jong, ben 42 jaar en woon met mijn zoon samen in Leersum. Ik ben inmiddels alweer 21 jaar werkzaam in de GWW en 8 jaar als omgevingsmanager bij ingenieursbedrijf Aveco de Bondt. Mijn achtergrond is Milieu en begon als medewerker Bodemonderzoek en -saneringen. Vanuit daar doorgegroeid naar adviseur/projectleider Bodem en uiteindelijk dus naar omgevingsmanager. Vooral het contact/samenwerken met mensen, en de verbindende schakel zijn tussen het project en de omgeving, geeft mij veel voldoening en energie. Écht iets kunnen betekenen voor mensen, een initiatief en project; dat is toch supermooi werk! Heb met name ervaring aan de opdrachtnemerskant en in de realisatiefase. Had al enige tijd de ambitie om aan de opdrachtgeverskant te werken. Dit jaar ben ik bij Waterschap Rivierenland gestart en werk mee aan twee dijkversterkingen in uitvoering. Heel tof om aan een dergelijke belangrijke grote opgave in het land mee te mogen werken.

Waarom aangesloten bij de POM?

Clementine Roest (lid van de evenementencommissie POM) vroeg mijn collega André Opdam of er iemand in ons team Omgevingsmanagement het leuk vindt om iets te betekenen voor de evenementencommissie POM. Via ons team van Aveco de Bondt is deze vraag bij mij terecht gekomen en dacht erover na. Ik kwam tot de conclusie dat het mij leuk lijkt iets te kunnen betekenen voor POM en ging in gesprek met Clementine. Na het leuke gesprek besloot ik er definitief voor te gaan en samen te ons in te zetten voor de evenementencommissie. Zo kan ik ook iets teruggeven aan het mooie vak omgevingsmanagement en kan er hopelijk aan bijdragen om nieuwe omgevingsmanagers te enthousiasmeren voor het vakgebied en zeker ook aan het delen van kennis en ervaring bij mijn vakgenoten! Wie weet spreek ik jou snel om een tof evenement samen te organiseren!

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen