De tweede bijeenkomst van de Vergunningentafel

18-12-2023
133 keer bekeken 0 reacties

Op 10 november was de tweede bijeenkomst van de Vergunningentafel. Ruim 40 deelnemers hebben hier met elkaar verkend hoe dit kennisnetwerk van vergunningenmanagers er in de toekomst uit kan zien.

Hendrik van den Bosch van Antea Group heeft de deelnemers eerst in vogelvlucht meegenomen in alle wijzigingen op het gebied van water door de Omgevingswet. Zo blijken bijvoorbeeld niet alle activiteiten die in het water plaats vinden, wateractiviteiten te zijn. 

Vervolgens hebben we de nieuw opgedane kennis meteen toegepast op de fictieve praktijk: in groepen hebben we uitgezocht welke vergunningen voor wateractiviteiten we bij wie aan zouden moeten vragen als we de Spoorbrug bij Nijmegen van een extra spoor zouden voorzien.

Op 1 februari 2024 is de volgende bijeenkomst: een locatiebezoek aan de Ring Groningen, waar we leren van de vergunning ervaringen van dat project én we de eerste ervaringen met de Omgevingswet met elkaar delen.

Wil je er bij zijn? Meld je dan hier aan. Wil je meer weten over dit kennisnetwerk? Neem dan contact op met patrick.kemperman@bam.com

 

 

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen