Ideeën uitwisselen op de POM-commissieborrel

06-02-2024
147 keer bekeken 0 reacties

De drijvende kracht achter POM zijn onze vrijwilligers. Het bestuur en alle commissies bestaan uit bevlogen vak-collega’s. POM heeft commissies voor kennisontwikkeling, communicatie, evenementen en de LOMD.

De commissies opereren afzonderlijk van elkaar om de commissiedoelen te bereiken. In elke commissie zit ook één van de bestuursleden. Maar, er vindt ook veel uitwisseling plaats: onder andere kennis, ervaringen, contacten én ideeën worden met elkaar gedeeld.

Vorig jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest bij POM. De communicatiecommissie en de commissie kennisontwikkeling zijn nieuw opgericht en zijn er veel nieuwe vrijwilligers bij POM gestart. Daarom hebben we op vrijdag 26 januari met alle commissieleden het jaar afgetrapt met een commissieborrel. Tijdens de borrel hebben nieuwe en oude(re) commissieleden elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar ideeën kunnen opdoen voor het nieuwe jaar.

Tijdens de commissieborrel was ook een fotograaf aanwezig, om professionele portretfoto’s te maken van onze commissieleden. Die foto’s zie je binnenkort terug op onze site!

Wil jij ook een rol binnen één van de commissies van POM? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@platformomgevingsmanagement.nl  

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen