Omgevingsmanagement in beeld: maak jij de foto van het jaar?

25-03-2024
80 keer bekeken 0 reacties

Dit jaar lanceert Platform Omgevingsmanagement de allereerste fotowedstrijd. Het vak omgevingsmanagement is verrassend, veelzijdig en dynamisch. Maar hoe leg je dat vast op beeld? Dat vragen we JOU in deze allereerste POM fotowedstrijd.

Omgevingsmanagers bewegen zich tussen windmolens en waterwegen, tussen bestuurders en bewoners, van Maastricht tot Middelburg en van bewonersavond tot de schop in de grond. Het vak omgevingsmanagement is dynamisch, veelzijdig en, zeg nou zelf, het leukste wat er is…

Doe mee aan de fotowedstrijd

Maar hoe ziet ons vak er uit op beeld? Hoe vat je het vak omgevingsmanagement in één foto? Dat vragen we aan JOU! Doe mee aan de allereerste POM fotowedstrijd. Dien een foto in waarop volgens jou omgevingsmanagement zichtbaar wordt. De winnende foto wordt het hoofdbeeld van POM voor 2024. Jouw foto zie je terug op de homepage van POM en tijdens de Landelijke Omgevingsmanagementdag op 3 oktober 2024. 

Deadline 7 mei 2024

Lever jouw foto uiterlijk 7 mei 2024 aan via info@platformomgevingsmanagement.nl o.v.v. fotowedstrijd. Geef ons een korte toelichting over de foto en de naam van de fotograaf.  

De winnende foto wordt bekendgemaakt tijdens de inspiratiesessie op 6 juni.

Er gelden een paar voorwaarden voor deelname aan de fotowedstrijd, kijk hier.

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen