Rinke van der Veen gaat POM versterken als communicatieadviseur

03-04-2024
66 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 april gaat Rinke starten als communicatieadviseur voor POM. POM heeft de wens uitgesproken om komende jaren te gaan werken aan een professionaliseringsslag voor de eigen organisatie, en het lijkt Rinke leuk om hier vanuit communicatie een bijdrage aan te mogen leveren.

Hier een kleine toelichting van Rinke zelf:

Ik ben Rinke van der Veen en ik werk al bijna 25 jaar als communicatieadviseur, participatiestrateeg en omgevingsmanager in de bouwsector. Ik ben ook al enige jaren gast tijdens de landelijke omgevingsmanagementdag. Mijn achtergrond is Civiele Techniek aan de TU Delft en mijn passie voor omgevingsmanagement is ontstaan tijdens mijn eerste project: De Betuweroute. Ik werk als zzp-er aan complexe communicatie- en participatietrajecten voor gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers en gebiedsontwikkelaars.

Ik geef ook les in participatie met als aanleiding vaak de nieuwe omgevingswet. Daarnaast ben ik een fanatieke sporter, over twee weken loop ik de marathon van Rotterdam, ik hou van fietsen en zeilen, en ik ben moeder van 3 kids en woon met mijn gezin en hond in het prachtige Roelofarendsveen.

Voor POM ga ik 4 uur per week aan de slag. Heb je leuke idee├źn of suggesties, klop vooral bij mij aan. Je kan mij bereiken via concretecommunicatie@gmail.com en 0623323617. Hopelijk tot snel!

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen