Annet Wilbers, nieuw lid bij de communicatiecommissie

05-04-2024
101 keer bekeken 0 reacties

Annet Wilbers heeft zich aangesloten bij de communicatiecommissie. lees hier onder waarom Annet enthousiast is geworden om zich bij POM aan te sluiten.

Mijn naam is Annet Wilbers, 30 jaar oud en ik woon met mijn vriend in Breda. Ik werk als zelfstandig communicatieprofessional bij gemeenten. Na mijn master ben ik via detachering gemeenteland ingerold en nooit meer vertrokken. De dynamische politieke omgeving boeit me nog altijd en weet ik in elke opdracht een nieuwe leerzame ervaring op te doen. 

Momenteel zit ik alweer bijna 1,5 jaar op een opdracht bij gemeente ’s-Hertogenbosch waar ik Darja Boers heb ontmoet. We raakten aan de praat over het veranderde landschap van communicatie en de vele raakvlakken die het heeft met participatie en omgevingsmanagement. Ik vertelde haar dat ik na mijn klus bij Gemeente Helmond, in de combi-rol communicatieadviseur-omgevingsmanager, mij graag meer hierin wilde verdiepen. Ze stelde voor om eens een gesprek aan te gaan met de commissie communicatie bij POM. Het eerste kennismakingsgesprek voelde meteen goed. Ik was zo enthousiast dat ik me gelijk heb aangesloten. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking waarin we van elkaar kunnen leren, kennis kunnen delen en sparren met vakgenoten!

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen