POM partnerdiner 2024

09-04-2024
56 keer bekeken 0 reacties

Hoe zorgen we voor de ontwikkeling van ons vak? Bij vakgenoten én studenten? Welke trends zien we allemaal in omgevingsmanagement? Maar vooral ook vragen over POM:

hoe draagt POM bij aan het delen van kennis? Waar staat POM over tien jaar? En hoe zijn we als samenwerkende partners in ons platform méér dan de som der delen? Deze vragen en meer stonden centraal tijdens het allereerste POM partnerdiner. 

Op 28 maart 2024 waren alle partners van POM uitgenodigd voor dit diner. Tijdens het diner hebben we niet alleen met elkaar van gedachten gewisseld over het vak omgevingsmanagement, maar ook over de kansen van POM. Want POM bestaat voor en door partnersHet is voor het bestaan van POM dan ook belangrijk om te horen wat partners verwachten én wat zij zelf inbrengen! De resultaten van de avond nemen we mee in de toekomstplannen van POM. Eén belangrijk praktisch idee wat we meteen op kunnen pakken is het actiever betrekken van POM partners. Bijvoorbeeld door onze partners te bevragen en informeren over evenementen en kennisontwikkeling. Als onze partners beter weten wat er speelt binnen POM, kunnen zij sneller hierop inspringen.

Patrick Kemperman, als bestuurslid van POM verantwoordelijk voor de partnerschappen: 

“Dit is de allereerste keer dat we een moment organiseerden speciaal voor de partners. We vinden het belangrijk om te horen wat partners uit hun partnerschap met POM willen halen. Tijdens en na afloop van de avond heb ik alleen maar positieve geluiden gehoord over hoe wij samen ons platform verder kunnen verstevigen en professionaliseren. Iedereen heeft zin om extra meerwaarde te genereren om partner te zijn en blijven.”

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een partnerschap met POM? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met Patrick Kemperman via info@platformomgevingsmanagement.nl.  

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen