Inschrijving Landelijke Omgevingsmanagementdag geopend

14-05-2024
30 keer bekeken 0 reacties

De inschrijving voor de LOMD is geopend. De LOMD is op 3 oktober 2024 in 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch. Inschrijven kan vanaf nu. Meld je aan vòòr 1 augustus en profiteer van vroegboekkorting.

Direct aanmelden

Thema: Lef, Loyaal, Leiderschap 

Lef, Loyaal, Leiderschap is het thema voor onze Landelijke Omgevingsmanagementdag op donderdag 3 oktober 2024. Het omgaan en handelen met uiteenlopende belangen is een dagelijkse uitdaging voor ons als omgevingsmanagers. We proberen verschillende opvattingen bij elkaar te brengen en zoeken samen naar gemeenschappelijke belangen. 

Maar wat doe je als de belangen van de omgeving op gespannen voet staan met die van je eigen organisatie of team? Blijf je loyaal aan je eigen organisatie? Of heb je het lef om andere standpunten en belangen aan de orde te stellen? Hoe balanceer jij tussen lef en loyaliteit? Dat vereist persoonlijk leiderschap. 

Programma

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de LOMD in volle gang. Informatie over het programma vind je hier: 

Informatie over het programma

Over de LOMD

De LOMD is dé landelijke netbijeenkomst voor professionals Omgevingsmanagement. Op die dag staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. Jaarlijks bezoeken meer dan 600 omgevingsmanagers, projectmanagers, gebiedsmanagers en communicatieadviseurs van overheid en marktpartijen de LOMD.

Afbeeldingen

0  reacties

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen