Call for Papers & Pictures 2024 geopend

23-05-2024
56 keer bekeken 0 reacties

De Call for Papers & Pictures 2024 is geopend. Lever jij een artikel, column, video of infographic aan? Zo zorgen we samen voor de verdere ontwikkeling van ons vak.

Thema: Lef, Loyaal, Leiderschap

Het thema van de LOMD, en daarmee van de Call for Papers & Pictures, is bekend: Lef, Loyaal, Leiderschap. Het omgaan en handelen met uiteenlopende belangen is een dagelijkse uitdaging voor ons als omgevingsmanagers. We proberen verschillende opvattingen bij elkaar te brengen en zoeken samen naar gemeenschappelijke belangen. 

Maar wat doe je als de belangen van de omgeving op gespannen voet staan met die van je eigen organisatie of team? Blijf je loyaal aan je eigen organisatie? Of heb je het lef om andere standpunten en belangen aan de orde te stellen? Hoe balanceer jij tussen lef en loyaliteit? Dat vereist persoonlijk leiderschap. Hoe kunnen we onszelf trainen voor een gebalanceerde benadering?

Doe mee aan de Call for Papers & Pictures

Waar denk jij aan bij het thema Lef, Loyaal, Leiderschap? Heb jij een casus uit de praktijk of een vernieuwende gedacht over dit thema? Dien dan jouw inzending in om mee te doen. De inzendingen worden beoordeeld door de jury. De winnaar van de juryprijs mag een masterclass organiseren op de LOMD. De 2e, 3e en 4e prijs worden genomineerd voor de publieksprijs. De bezoekers aan de LOMD bepalen wie de winnaar wordt van de publieksprijs.

Deadline 30 augustus 2024

Lever je inzending uiterlijk 30 augustus 2024 aan via info@platformomgevingsmanagement.nl o.v.v. Inzending Papers & Pictures.

Meer weten

Meer weten over deelname aan de Call for Papers & Pictures? Kijk dan hier.

Afbeeldingen

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen