Dit is de winnaar van de eerste POM fotowedstrijd

07-06-2024
59 keer bekeken 0 reacties

De winnaar van de allereerste POM fotowedstrijd is bekend. Tijdens de POM inspiratiesessie waren alle negen inzendingen te zien en is de winnende foto bekendgemaakt! De foto is gemaakt door Levi Trommelen en ingezonden door Sasja Hooijschuur (Windunie) en Moniek Schoofs (Connect).

Foto: Jennie Tissingh
Foto: Levi Trommelen

Het was tijdens een bezoek van leerlingen van het Technasium Markland (Zevenbergen) aan Windpark Streepland dat Levi Trommelen deze foto maakte. De leerlingen kregen de opdracht ideeën te bedenken het windpark aantrekkelijker te maken voor jongeren. Want de missie van het windpark is om niet alleen duurzame energie op te wekken, maar ook om rond de windmolens een plek te creëren om de energietransitie te beleven. Het betrekken van de leerlingen gaat over het leggen van een verbinding: vanuit de techniek naar mensen die er wonen. En dat is omgevingsmanagement in de kern. De verbinding zie je op de foto: de omgevingsmanager en de leerling zijn in verbinding doordat ze naar hetzelfde (spannende!) moment in de lucht kijken. De enthousiaste leerlingen en de windmolen in de onscherpe achtergrond maken het beeld compleet.

Ineke Krijt, fotograaf én jurylid, over de winnende foto: "De winnende foto laat een mooie interactie en dynamiek zien tussen de afgebeelde personen. Er is een goede techniek toegepast van scherp/onscherp en er is nét genoeg omgevingsinformatie om te zien in welke context de foto gemaakt is." 

De winnende foto zie je binnenkort terug in uitingen van POM! Alle ingezonden foto’s worden nogmaals geëxposeerd tijdens de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2024. Of bekijk de inzendingen hier.  

 

Afbeeldingen

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen