Rosa van der Ham, nieuw lid van de evenementencommissie

06-06-2024
29 keer bekeken 0 reacties

Rosa heeft zich sinds kort aangesloten bij de evenementencommissie POM. Zij werkt als Account en People manager bij De Omgevingsmanager. Hieronder lees je meer over Rosa.

Mijn naam is Rosa van der Ham, ik ben 34 jaar oud en woon in Den Haag. Sinds anderhalf jaar werk ik als Account en People manager voor de Omgevingsmanager. Een fijne hechte club omgevingsmanagers en een super diverse functie waar ik bijdraag aan de ontwikkeling en groei van ons team en het bedrijf. De Omgevingsmanager richt zich op het invullen van omgevingsmanagementrollen voor diverse opdrachtgevers (publieke & private sector) door Nederland en binnen alle facetten van het vakgebied.

Met mijn achtergrond als eventmanager en operationeel manager, is het organiseren van evenementen bekend terrein voor mij.

Ook voor de Omgevingsmanager organiseer ik regelmatig projectbezoeken en kennissessies. Leren van elkaar en samenkomen met professionals is een mooie manier om kennis te delen in dit groeiende vakgebied. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan het organiseren van inspirerende en verbindende evenementen. Ik heb er zin in!

Afbeeldingen

 

Nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen en activiteiten.
Aanmelden

Contact

Postbus 2801, 2601 CV Delft
KvK 62147978

info@platformomgevingsmanagement.nl

    

 

 

Cookie-instellingen